vineri, 24 iunie 2011

countryside și murakamiback in the ghost town.
e vară, e piscine, e fete și e bine, vorba `ceea. și eu am terminat anul 2, cu mici găuri și restanțe cât să nu fiu nici tocilar, dar nici ultimul prăpădit. am părăsit Bucureștiul de câteva zile ( mâine mă reîntorc câteva zile pentru concertul Lake Of Tears, poate mai beau și o bere cu vreun amic, mai dau o raită prin șientru să vad ce gagici au mai răsărit, mai bag un ochi prin anticariate și librării să îmi cheltui banii câștigați cu sudoarea frunții- prietenii știu de ce și cum- și back in the countryside. poate mă mai duc la Malevolent Creation dacă am noroc și nu o să ratez ParkwayDrive) și mă bucur de viața la țară. E frumos aici, în plină natură, aer curat, cireșe coapte, mâncare organică, bicicleta mea cea veche pe care trebuie să o scot la lumină. e minunat aici, dar nu să stai o viață întreagă. eu am stat 20 de ani și nu m-aș mai întoarce detot. dar de fiecare dată când vin pentru un timp, mă simt bine.

aseară am văzut un arici. stătea ghemuit la marginea drumului, calcula probbil posibilitățile de a trece strada fără a fi călcat de mașini. nu mai văzusem demult unul. am vrut să opresc, dar mi-am continuat drumul.
am un nou câine, e încă pui și e foarte drăguț... dar nu este Rocko-el a fost cu adevărat special. încă mă gândesc mult la el... ăsta mic e simpatic, plin de viață și am început să țin la el, dar îmi dau seama că Rocko nu poate fi înlocuit...

Continui să citesc Murakami, acum degust ”La sud de graniță, la vest de soare”, care este foarte mișto. mai am câteva zeci de pagini, pe care probabil le voi da gata azi.

Visez o fată cu un trup tatuat cu poeme.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu