miercuri, 20 iulie 2011

Kavarna Rock Fest 2011


kavarna 2011, rock, mare, plaja, palat, bere bulgareasca, OPETH!!!!!!!!, scoici bune, soare, Dio(in forma lui statuară), legare de prietenii, raceala, plamani in pioneze, concerte, concerte, apă multă, oameni de treabă, bătrânei simpatici care mi-au adus aminte de proprii mei bunici, țuică bulgărească, bătături la picioare. mâncare cu porția, etc.
a fost o ieșire de câteva zile în Bulgaria, la mare și la un festival de rock. prima dată când merg în Bulgaria și prima dată când merg la un festival în afară. a fost o experiență foarte tare. am ajuns în Kavarna, un orășel mic, gen Saturn, nu aveam cazare, dar am avut un mare noroc, am dat peste niște bătrânei simpatici, cu câteva camere libere, care ne-a luat puțin. noi nu știam bulgărește, ei nu știau românește, engleză, franceză, doar rusește, așadar practic am comunicat( f bine de altfel) prin semne, limbajul trupului și am descoperit că multe cuvinte se aseamănă între românește și bulgărește. așadar ne-am înțeles de minune, am mai învățat și câteva cuvinte noi, o experiență nouă, binevenita, lucrativă, folositoare. suntem balcanici cu toții și sufletul ne e la fel, așadar ne-am înțeles bine.
concertele au fost toate bune, s-au ținut pe stadion, în aer liber, vremea a fost bună. fiecare concert în parte mi-a plăcut, mai ales că în afară de Lake Of Tears nu mai văzusem celelalte trupe, iar majoritatea erau printre preferatele mele. Nu o să mă apuc să vorbesc despre fiecare în parte, pentru că nu aș mai termina, însă pot spune că m-au impresionat mult Opeth( din păcate, prea scurt recitalul, dar oricum, genial, flawless),Moonspell, Tiamat, Arch Enemy, Paradise Lost. restul au fost extraordinare de asemenea, dar astea m-au atins direct la inimioară. Un festival nu foarte aglomerat cu o singură scenă, așa că am putut să mă bucur în voie de fiecare recital în parte. Am numai amintiri faine. Oamenii cu care am fost sunt foarte misto, ne-am înțeles bine, fără conflicte, voie bună. Asta e important.
Bulgaria seamănă mult cu România, are și ea probleme, dar ca aspect este geamănă. un lucru bun-prețuri mai mici, asta m-a bucurat. nu am cheltuit prea mulți bani și mi-am făcut toate voile.
Am făcut și plajă, baie, toate cele. M-am bronzat puțin, am cumpărat câte ceva pentru ai mei. distracțe. obositor drumul, căldura. dar pot spune că e fost chiar bine. cei doi bătrânei ne așteaptă și la anul. poate lo să mergm din nou, dacă o să fie un line-up bun. mai alwes că o să fie după licență. sper să nu am probleme.... mai e până atunci.
Horezul e neschimbat, oamenii sunt neschimbați, dar e acasă, e mai răcoare, e familia mea aici, a venit și al meu tată.. e ok.
Rock On!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu