sâmbătă, 20 august 2011

salvați câinii poșetă!

am fost zilele trecute martor la un nou caz de transformare al unui biet patruped în poșetă. fără glumă. am compătimit săraca viețuitoare și am înjurat printre dinți stăpâna care se încăpățâna să nu lase câinele să meargă și el ca tot caninul pe patru picioare, dând din coadă cu voioșie. nu, stimabila domnișoară, după ce în prealabil îl îmbrăcase cu un fel de vestuță liliputană, îl mai și încinsese în jurul brâului cu un mini-ham ca de cai, prevuzut cu o lesă, îl mai ținea și la subțioară. așadar, pe căldurile iadului, câinele era îmbrăcat, înhămat și mai stătea si la protecția unei subțioare. 

ce-i drept, posesoarea era o bună reprezentată a sexului slab( și stupid, în cazul de față) însă nu cred că îl..răcoarea pe ceva pe bietul animal. și nu e prima dată când văd așa ceva. lăsați câinii să umble liberi, să își dezamorțească picioarele, cozile, să se bucure de mirosurile extravagante ale orașului, să se salute cu alți câini scoși la plimbare, să alerge, să sară în sus după muște... de ce trebuie ținuți în brațe, sau în loc de poșetuță? eu propun înființarea unui ONG sau ceva de genul, care să protejeze drepturile cățeilor și cățelelor de statură mică, față de stăpânele despotice( majoritatea sunt stăpâne. dacă vedeți câte un amărat plimbând un astfel de animal, sigur este al prietenei, iubitei, nevestei, care l-a trimis cu el la aer. 


în cazul de față, câinii sunt fericiți, pentru că niciodată un tip nu o să umble cu el la sân, pentru că într-o mână are țigara și cu cealaltă ține de lesă și de telefon, la care vorbește liber cu vreun amic, fericit că poată să se folosească de apelativul ”Coaie” în voie și că poate folosi cuvântul ”pula”, cu derivatele ”pula mea”, ”sa-mi bag pula”, ”ce pula mea” după pofta inimii, fără să mai fie apostrofat de mai sus amintita gagică).

mai nou am văzut că se comercializează așa numitele ”marsupii pentru câini”.... absolut devastator pentru săracele animale acest nou produs!

Salvați câinii de pericolul de a deveni poșete în mâinile vreunei snoabe plină de bani,sau pur și simplu stupidă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu