marți, 5 februarie 2013

Campania vALLuntar, ediţia a II-a: bloggerii citesc şi plantează copaci


După succesul de anul trecut, Editura ALL a dat startul celei de-a doua campanii. Ediția de anul acesta are o idee tare: bloggerii citesc și primesc copaci. Cărți și copaci - ce legătură mai frumoasă poate să fie? Puteți avea copacul vostru, așa cum avea Nichita Stănescu, pe care să-l îngrijiți și la umbra căruia vor putea citi peste ani copiii voștri.

Puteți cere două cărți pe care să le citiți și despre care să scrieți pe blogul personal. Aveți de unde alege, au apărut foarte multe cărți bune, o parte le-am citit și pe restul vreau să le citesc.

E o campanie pe care o sprijin cu drag și vă invit și pe voi să vă implicați.  Aveti aici regulamentul campaniei și mai jos detaliile, chiar din ”gura” editurii ALL:

Anul acesta bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.
În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. El trebuie să le citească şi să îşi scrie părerea despre cărţi pe blogul personal.

Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Despre modalitatea de participare puteţi citi în regulamentul campaniei, ce se găseşte aici. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.
Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie – 7 aprilie după cum urmează:

4- 17 februarie – înscrierea în campanie
18 februarie – 24 februarie – trimiterea cărţilor
24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie
25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

...mai multe detalii aici.

De asemenea, nu uitați nici de evenimentul pe care editura il organizeaza pe 14 februarie!

Sa cititm, zic!

Un comentariu:

  1. din pacate nu sunt atat de activa pe blog asa cum prevede regulamentul... mi-ar fi placut sa primesc si eu copaci :(

    RăspundețiȘtergere